top of page

Produktion

Furtul den Vergaser

Un subiect cu care orice transportator sa confruntat deja... Motorină scumpă, daune irecuperabile, efort administrativ şi timp preţios se duc astfel pe apa Sâmbetei. Desigur că există sisteme pe piaţă menite să asigure conţinutul rezervoarelor parcului Dvs. auto impotriva furtului. Dar câte firme de transport nu au trebuit să descopere din proprie experienţă că acestea pot fi pur şi simplu „fentate“?

 

ProTANKtion® pune capăt odată pentru totdeauna acestei situaţii

cu sistemul de protecţie antifurt şi de protecţie a plutitorului, furtul motorinei scumpe aparţine definitiv trecutului. Secretul constă în sistemul de protecţie ProTANKtion® pentru ştuţul de umplere, care poate fi montat rapid şi fără scurgeri. Elementul indestructibil în formă de pană face imposibilă orice încercare de absorbţie a carburantului, chiar şi în cazul unui rezervor plin.

 

Sistemul de protecţie face din ProTANKtion® un tot unitar, care asigură până şi protecţia plutitorului din rezervor.

 

ProTANKtion®

  • montajul este foarte simplu, fără nici un fel de scurgeri

  • Alimentarea cu sistemul ProTANKtion® montat pe rezervor e posibilă cu viteza uzuală de umplere de 150 litri pe minute

Ce alte avantaje mai prezintă sistemul?

Unul trebuie menţionat înainte de toate: PREŢUL! O surpriză plăcută. Căci preţul pentru ProTANKtion® este incredibil de mic faţă de potenţialul de economii pe care îl reprezintă. Pe-Seite "Comanda Dvs." sunt afişate preţurile actuale, precum şi Reducerile la cumpărarea mai multor bucăţi. Cine comandă azi, evită problemele de mâine!

"Am dotat întreg parcul auto cu sistemul Protanktion® de protecţie antifurt al combustibilului şi cu sistemul Protanktion® de protecţie a plutitorului, pentru a ne feri împotriva extragerii de combustibil din rezervoare."

Wim Koops, Wolter Koops Int. Transport & Logistik - NL

bottom of page