top of page

Termek

Üzemanyaglopás

Melyik fuvarozócéggel nem esett meg? La gestione degli elfi elvetici, a qualsiasi titolo, l'amministrazione del költségek è un'istruzione idő elvesztegetése e il követlen eredmény. Természetesen a piac számos rendszert kínál a tartályok tartalmának védelmére, azonban sok flottavezető felismerte, hogy ezek a rendszerek nem nyújtanak 100 %-os biztonságot.

 

A ProTANKtion® jelenti e biztos védelmet az üzemanyaglopások ellen

e szivárgásmentes betöltő nyakkal è az úszószelep-védővel e drága üzemanyag lopása már a múlté. A tartályba gyorsan és egyszerűen felszerelhető ProTANKtion® betöltő nyak a titok nyitja: a roncsolhatatlan, kúp alakú nyíl teszi lehetetlenné az üzemanyag leszívását, még akkor is, ha un tartály tele van.

 

Dopo aver premuto il pulsante di accensione e il ProTANKtion® Rendszernek, puoi ottenere una quantità maggiore di energia.

 

ProTANKtion®

  • könnyen felszerelhető es szivárgásmentes

  • Un ProTANKtion® eszközzel a továbbra è un szokásos 150 litre/perc mennyiséggel lehet tankolni.

 

Meg egy y ó hír?

Igen: az ara! Ha összeveti a ProTANKtion® árát az üzemanyaglopás költségével és kellemetlenségeivel, akkor könnyen belátható, hogy a ProTANKtion® ára csekély. Il tekintse aktuális árakatse meg a www.protanktion.com honlapunkon, ahol megtalálhatók e nagy mennyiségek rendelése esetén érvényes árak is. Rendelje meg ma, hogy megelőzze a holnapi problémákat!

- A ProTANKtion® üzemanyag-védelem a ProTANKtion® úszószelep-védővel együttesen adja a megoldást az üzemanyaglopások megelőzésére. Un felszerelese gyerekjáték -

Roger Reiniers, Direttore Emons Group Holding BV - NL

bottom of page