top of page

PRODUCT

Brandstofdiefstal

Welke transportondernemer is er nou nog niet mee geconfronteerd... Peperdure brandstof, onherroepelijk schade, papierwerk en kostbare tijd gaat ermee verloren. Natuurlijk, er zijn systemen op de markt, die gemaakt zijn om de inhoud van de brandstoftanks in uw wagenpark te beschermen. Maar hoeveel transportondernemers hebben al niet (proefondervindelijk) ontdekt dat die eenvoudig gekraakt kunnen worden?

 

ProTANKtion® rekent af met het verleden 

Met de vulmond- en vlotterbeveiliging is diefstal van dure brandstof verleden tijd. In de ProRANKtion® -vulmond die u zeer snel en eenvoudig (en bovendien lekvrij) in de tank monteert schuilt het geheim. De onverwoestbare kogelvormige pijl maakt aanzuiging van brandstof onmogelijk, óók bij een volle tank.

 

De vlotterbeveiliging maakt ProTANKtion® tot een perfect geheel en functioneert tevens als bescherming voor de vlotter.

 

ProTANKtion®

  • Montage is zeer eenvoudig en bovendien lekvrij.

  • Tanken kan met de ProTANKtion® in uw tank kan met de "gewone" vulsnelheid van 150 liter per minuut.

 

Zijn er nog meer verrassingen?

Jawel: de PRIJS! Een positieve verrassing. Want de prijs van de ProTANKtion® is bijzonder laag gezien het leed dat u bespaard wordt. Op de pagina "uw bestelling" leest u de actuele prijs, maar vooral ook de prijs bij afname van meerdere exemplaren. Wie vandaag bestelt voorkomt morgen problemen!

"Super! Tanken gaat net zo makkelijk én daar ben ik helemaal blij mee, chauffeurs kunnen niet langer verdacht worden. Ik hoef me niet meer ongemakkelijk te voelen tegenover mijn baas, want nu kan echt niemand meer bij de brandstof! Dat rijdt een stuk prettiger!"

Gus Blommaert, Rijnberg Transportservice - NL

bottom of page