top of page

производство

Фуртул карбюратор

Un subiect cu orice transportator sa confruntat deja... Motorină scumpă, daune irecuperabile, administrativ şi timp preţios se duc astfel pe apa Sâmbetei. Desigur că existsă sisteme pe piaţă menite să asigure conţinutul rezervoarelor parcului Dvs. машина импотрива фуртулуи. Dar câte firme de transport nu au trebuit să descopere din proprie experienţă că acestea pot fi pur şi simplu "fentate"?

 

ProTANKtion® может быть использован в разных ситуациях.

cu systemul de protecţie antifurt şi de protecţie a plutitorului, furtul motorinei scumpe aparţine definitiv trecutului. Secretul constă în sistemul de protecţie ProTANKtion® pentru ştuţul de umplere, уход poate fi montat quick şi fără scurgeri. Elementul indestructibil în formă de pană face imposibilă orice încercare de Absorbţie a carburantului, chiar şi în cazul unui rezervor plin.

 

Система защиты лица в ProTANKtion® в одном флаконе, средство для ухода за кожей и защита от загрязнений в резервуаре.

 

ПРОТАНКция®

  • montajul este foarte simplu, fără nici un fel de scurgeri

  • Пищевая система ProTANKtion® монтируется в резервуаре и может быть использована в течение 150 литров в минуту

Ce alte avantaje mai prezintă sistemul?

Unul trebuie menţionat înainte de toate: PREŢUL! O surpriză placută. Căci preţul pentru ProTANKtion® este incredibil de mic faţă de potenţialul de economii pe care il reprezintă. Страница "Comanda Dvs". sunt afişate preţurile Actuale, Precum şi reducerile la cumpărarea mai multor bucăţi. Cine comandă azi, evită Problemele de Mâine!

«Am dotat întreg parcul auto cu sistemul Protanktion® de protecţie antifurt al combustibilului şi cu sistemul Protanktion® de protecţie a plutitorului, pentru an ne feri împotriva extragerii de combustibil din rezervoare».

Вим Купс, Wolter Koops Int. Транспорт и логистика - Нидерланды

bottom of page