top of page

Термек

Уземаньяглопас

Melyik fuvarozócéggel nem esett meg? Drága üzemanyag elvesztése, аз anyagi kár, az adminisztrációs költségek és az értékes idő elvesztegetese a követlen eredmény. Természetesen a piac számos rendszert kinál tartályok tartalmanak védelmére, azonban sok flottavezető felismerte, hogy ezek rendszerek nem nyújtanak 100 %-os biztonságot.

 

A ProTANKtion® jelenti a biztos védelmet az üzemanyaglopások ellen

a szivárgásmentes betöltő nyakkal és az úszószelep-védővel a drága üzemanyag lopása már multé. A tartályba gyorsan és egyszerűen felszerelhető ProTANKtion® betöltő nyak nyitja: a roncsolhatatlan, kúp alakú nyíl teszi lehetetlenné az üzemanyag leszívását, még akkor is, ha a tartály tele van.

 

Az úszószelep-védő tökéletes kiegészítője a ProTANKtion® rendszernek, mivel megakadályozza az úszószelep sérülését.

 

ПРОТАНКция®

  • könnien felszerelhető és szivárgásmentes

  • ProTANKtion® eszközzel a továbbra представляет собой емкость на 150 литров/процент с небольшим объемом бака.

 

Meg egy y ó hír?

Иген: аз ара! Ha összeveti a ProTANKtion® árát az üzemanyaglopás költségével és kellemetlenségeivel, akkor könnyen belátható, hogy a ProTANKtion® ara csekély. Az aktuális árakat tekintse meg a www.protanktion.com honlapunkon, ahol megtalálhatók a nagy mennyiségek rendelése esetén érvényes árak is. Rendelje meg ma, hogy megelőzze a holnapi problémákat!

- ProTANKtion® üzemanyag-védelem и ProTANKtion® úszószelep-védővel együttesen adja megoldást az üzemanyaglopások megelőzésére. Felszerelese gyerekjáték -

Роджер Райнерс, директор Emons Group Holding BV - NL

bottom of page