top of page

Termék

Üzemanyaglopás

Melyik fuvarozócéggel nem esett meg? A drága üzemanyag elvesztése, az anyagi kár, az adminisztrációs költségek és az értékes idő elvesztegetése a követlen eredmény. Természetesen a piac számos rendszert kínál a tartályok tartalmának védelmére, azonban sok flottavezető felismerte, hogy ezek a rendszerek nem nyújtanak 100 %-os biztonságot.

 

A ProTANKtion® jelenti a biztos védelmet az üzemanyaglopások ellen

a szivárgásmentes betöltő nyakkal és az úszószelep-védővel a drága üzemanyag lopása már a múlté. A tartályba gyorsan és egyszerűen felszerelhető ProTANKtion® betöltő nyak a titok nyitja: a roncsolhatatlan, kúp alakú nyíl teszi lehetetlenné az üzemanyag leszívását, még akkor is, ha a tartály tele van.

 

Az úszószelep-védő tökéletes kiegészítője a ProTANKtion® rendszernek, mivel megakadályozza az úszószelep sérülését.

 

ProTANKtion®

  • könnyen felszerelhető és szivárgásmentes

  • A ProTANKtion® eszközzel a továbbra is a szokásos 150 liter/perc mennyiséggel lehet tankolni.

 

Még egy jó hír?

Igen: az ára! Ha összeveti a ProTANKtion® árát az üzemanyaglopás költségével és kellemetlenségeivel, akkor könnyen belátható, hogy a ProTANKtion® ára csekély. Az aktuális árakat tekintse meg a www.protanktion.com honlapunkon, ahol megtalálhatók a nagy mennyiségek rendelése esetén érvényes árak is. Rendelje meg ma, hogy megelőzze a holnapi problémákat!

- A ProTANKtion® üzemanyag-védelem a ProTANKtion® úszószelep-védővel együttesen adja a megoldást az üzemanyaglopások megelőzésére. A felszerelése gyerekjáték -

Roger Reiniers, Director Emons Group Holding B.V. - NL

bottom of page